Kävin aamulla Tuupissa kuuntelemassa Pasi Kauniston Kirsikkapuistoon.Helposti luulisi,jotta satunnainen pop-kappale(tarkisti genren),millä ei ole kellekään mitään merkitystä,nykyaikana,heh,niinhän sitä luulis  :) Depyyttialbumi 1969, siis 50 v! ja minun eka älppäri,joka tuli modernin(tai siis mukamodernin levysoittimen kera) .Aikaisemmin meillä oltiinkin soiteltu SAVIKIEKKOJA,juu niitä ei voi ampua,taikka kaikkea voi,täytyy ihan sanoa, jotta komiasti laulo! Satunnainen räppäri ei tähän pystyiskään :)

Lukuharrastukseni ja Tsehov, Kirsikkapuisto.Lukemisen lopetin,kun huomasin 99% romaaneista olevan roskaa.Nykymiehet ovat kuulema nössöjä,jos he lukevat kirjallisuutta,puhumattakaan RUNOISTA,sit tulee loppari ja EROKIRJE ilman multaista kädenpuristusta,mutta venäläisistä klassikoista tykkäsin ja tietysti Kafka kafkamaisuuksineen.

Roihuvuoren vesitornin juurelle on kuulema 2007 tehty ihan oikee ja viilee kirsikkapuisto.Sinne varmaan kandeis mennä toukokuussa 2020,kun ei vielä ole tullut käytyä,kun ois joku jonka kaa!!!!

Se mua kertakäyttökuvissa ketuttaa,ajatellen ny tätäkin,jotakin on miättiny 50 vuotta ja se 15 min vilahtaa palveluntarjoajan etusivulla ja SIT SE ON POISH!- ikuisesti. Voivoi-voivoivoivoi :)

kirsikkapuisto.jpg