aitaa%20%E2%80%93%20kopio.jpgpuna.jpg

Blogit täyttyvät tänäkin vuonna ruskakuvista.Juujuu-sitä pitää kuvata mitä tarjolla on.Kerroinkin aikaisemmin joutsenista ja niitten kuvista.Kun joutsenia oli vähän- ne kiinnostivat,ja kun myöhemmin niitä oli paljon: Hoh-hoijaa,seuraava kuva! Ja että sama koskee ruskakuvia,eipä taida menneitten vuosien isosyöte ruskakuvat enää paljoa kiinnostaa,ruska tuli myös meille.Mielestäni tämän väriloiston syy on sateettomuus männä kesänä ja muutakin ihmeellistä: keväällä ilma oli täynnään siemenpilveä,että näköä haittasi ja loppukesän  kylmä ja kova tuuli,vaikka muuten oli lämmintä.Huomasin tuulten voiman mm. siitä,kun fillarin keskinopeus laski kahella kesään 18 verrattuna.

Mietiskelin (yöllä) mikä tekee/tekisi kuvasta niin mielenkiintoisen,jotta se olisi "pakko nähdä" ja vain puolipukeiset naiset tulivat mieleen.En harrasta heitä,-Jos olis mahollisuus,en sittenkään,pitäisin omana tietonani.Kuvatkoot sosiaalisemmat kuvaajat.Apropoobaitövei, kuulin jo toisen kerran tarinaa/narinaa missä alestaja ja lannestaja oli käskenyt jättää laskunsa maksamatta,koska perintätoimisto hoitaa sen viran!!! Kokonaisedullista,kyllä exjallitus tais laittaa rahansa sotalaivoihin ja antoi ....nooh,se taas on politiikkaa.Hoitsuista "työvoimahulapaloo ja rekrytointivaikeuksia" vaikka useempikin naikkonen joutuu olemaan työnetsijä,näin kauniisti sanottuna.Voivoi-voivoivoivoi! Mä ainakin haluasin nähdä kuvia,joita en ennen ole nähnyt.

Doha meni vähän niin,jotta paras mies/nais yleisurheilijamme pärjäsi kohtalaisesti ja muut "oltiin mukana myös".Maaottelun länsnaapurin seurauksena tein ennusteen,jonka mukaan Ruotsi saa Dohasta muutaman mitalin ja Soumi pari pistesijaa,soumi!!!! Lassi kyl silti yllätti,vaikka oli oma suosikkini,veikkasin sikaa 8,puolet paremmin meni ja KR istiina älä itke enää,olit naisista paras! Siis reilusti!

Eilen aurinko oli vain pienin hetkin näkyvillä ja puitten lehdetkin ovat jo nahistumaan päin,onneks kelasin lauantaina ja sain omani.Kaduttaa että eilen tul lähettyä,ei tainna tulla kuin raitista ilmaa.

taasuusimaanantai.jpg

Aiaiaiai,kituviikko,säälikää minua kurjaa,nyt ei voi sanoa raukkapartaa,ajoin pois,mut ymmärrät idean.