strand.jpg

Maaseuvulla huomaa helposti alkavan viiksettää mikäli kulkuvälineen moottori POKS! -Täss ois ollu kyl muitakin huolia! Alestajan ja Lannestajan edustajat kävivät hauskuuttamassa "ostavaa yleisöä" ja pääsin/jouduin erään vanhemman naisen kanssa samaan kahvipöytään,muutaman lauseen jälkeen pakenin paikalta."-Ei kelpaa kelleen,ei kelpaa mulle!" Vähä ko kyyn ois nähny lenkkipolulla,työtön...voi JUMA! Aamulla kadutti, hällä ois ollu aikoo mulle! Miksi lähdin,miksen jäänyt,hääp ei lyönyt pöytään mummo/lapsi/mies/kissa/äiti/-korttia,muutes, että menisi mahdollisimman sekavaksi,pelikorteilla on arvojärjestyksensä,joko 1-13  TAI 2-14,mutt mainittu kortti on NOLLA! TAI miinus 14,millomitenki! Alestajalle ja Lannestajalle laadin myös vastineen tiettyyn selvityspyyntöön,koska heidät on palkattu pitämään työttömyyttä yllä-vitseillä tai ilman.Mut aikuisten oikeesti: Vaikka Pipilät työllistikin suomalaiset aktiivimallin avulla,niin *kukaan ei usko löpinöitänne!*

Kevennetään sen verta: Mä en muutes osaa kertoa kuin yhden vitsin.Siinä vitsissä on 2 pikkupoikaa eläintarhassa, ei elintarhassa,tuhmia juttuja en osaa ollenkaan,enkä edes ole kiinnostunut,tilannehuumori,kuten eilenkin,tosin maltoin pitää pääni kii: Puhuja ihmetteli kuinka paljon yleisöä oli saapunut kuulemaan,meinasin välihuutaa Stasi pakotti! Mikä sinänsä olisikin ollut totuus,joka kuulostaa vitsiltä.

Veet ovat alhaalla.Noitten kivien päällä pitäisi olla vettä ainakin metri.Pitäisi ja pitäisi? No-moottori oli saapunut vihostaviimein korjaamolle: Mahtaako mulla saldo riittää? Mä en nyt ala aukaisemaan,ko homma on vielä kesken ja sopuisasti toimien en ees valita,sillä kaikki mikä on keksitty voi myös mennä rikki,se on harmillista,mutt ei voi mitään.

Ps. mainittu naikkonen epäili mukaleikillään minua syvänmeren sukeltajaksi.Minussa on jotain kummallista,vaikka itse pidän itseäni taviksena.No höh!

olivett%C3%A42.jpg